Blogger Templates

Sunday, 22 April 2012

~ nak jugakk kan..heww ~

salam.. :)
aig0o..td ada kenduri kawin kt kampung..actually bukan kenal pun sape pengantin nya,,pengapit nya,,wali nya or what..ehh...perlu ke aku taw semua tu?? hahaa..yg aku taw org tu jemput family aku then aku pun sibuk nk ikut sbb kalau mk ngn ayah pegi knduri gerenti kuali t'gantung kan.. :p
0whh..xsangup oerutku k0song..hehe..alah lgpun org satu kmpung pnya kenduri kan...ehh perlu ke aku menti0n 1kampung tu?? =.='
perlu kot..aku bangga sbgai gadis kampung yg jauh dr kesesatan kota metropolitan..k..sengal,,,aku da merepek pd yg tidak wajar..hahaha..


#kebiasaan aku kalau nk pergi mana2 msti kena snap a picture walaupun 1,2 gmbar..hehe..h0bi k0t atau aku memag d'lahirkn dlm keadaan gediks sebegitu..0whhh jgn slhkn ibu yg mgandung k,,k..err ada kaitan kew?? =.='


 #wif my mummy..yess muka mak yg tahan sakit sebab d'peluk ketat2 oleh her princess..wahh..princess kew kan?? hih0oo' 
err..ehh aku t'perasan yg aku mcm chubby bila p0se sebegitu..hewww..apakah?? 
aku chubby..jgn kate aku gem0k..xleh time knytaan :p

 #yess..thats my twinkle twinkle little star..hehe..
oke..sya lg tinggi dan sya lg berisi..0whh sh!t..kena diet nii,,kena diett...!!
well..nmpk cm sebaya2 jew kan..haha..pdhal beza umur 9tahun taw,,9tahunn..
she is my sec0nd sister..knplaa muka sya lg nmpk matang.. =.=' (*xmw ckp tua)

back t0 the st0ry wkt kt kenduri..ehh..cm sedap plak t0ne dia kann..hehe...ada lahh sepasang c0uple nihh..sebaya2 aku jugak rasanya..0whh sh!t..sgt2 malu aku tg0k k0rg b'2 taw...kalau yer pun nk mnja2,,jgn lahh kt kenduri kawin..xmaw2..klau da sangap sgt,,pegi h0tel murah kan byk..dah lahh k0rg b'2 mkn dpn makl0ng aku..dah la sebelah makl0ng aku tuu emak aku..dahlah sebelah mak aku tuu kakak aku and dah lahh sebelah kakak aku tuu adalah aku dan sebelah aku adalah at0k aku..err perlu kew smpai mcm tuu aku bg keterangan?? malu y0u kn0w,,malu.!!! haha..pdahal aku suka tg0k kn budak2 miang kucing kurap cm k0rg..astagfirullah hal azim >.<
0ke..aku telah mbuat d0sa dgn mngumpat mereka,,mcm lahh aku ni baik sgt kan.. :p
cuma mngatakn apa yg aku rasa..haha..siap ad 2l0vebite kt leher llaki tuu...pemandangan-2 yg tmbahkn d0sa aku...haahah...astagfirullah hal azim skli lg.. :)
 
 

No comments:

Post a Comment